Pasen smaakt beter in Kerkelanden
Hilversum

Zaterdag 5 april staat Winkelcentrum Kerkelanden in het teken van een smakelijk en feestelijk evenement: Pasen smaakt beter in Kerkelanden. In samenwerking met topchef Vincent van Boer10 Foodservice hebben de ondernemers van het winkelcentrum weer een gezellige culinaire middag georganiseerd. Kom je ook proeven?
Live Cooking
Tijdens dit Live Cooking Event laat Vincent Boertien zien hoe de vijf speciaal door hem samengestelde gerechtjes voor de paastafel bereidt worden. De recepten zijn exclusief ontwikkeld voor dit evenement en gemakkelijk thuis na te maken. Hij bereidt de 5 unieke recepten ter plekke in het winkelcentrum.
Proeverijen…
Zaterdag 5 april staat Winkelcentrum Kerkelanden in het teken van een smakelijk en feestelijk evenement: Pasen smaakt beter in Kerkelanden. In samenwerking met topchef Vincent van Boer10 Foodservice hebben de ondernemers van het winkelcentrum weer een gezellige culinaire middag georganiseerd. Kom je ook proeven?
Live Cooking
Tijdens dit Live Cooking Event laat Vincent Boertien zien hoe de vijf speciaal door hem samengestelde gerechtjes voor de paastafel bereidt worden. De recepten zijn exclusief ontwikkeld voor dit evenement en gemakkelijk thuis na te maken. Hij bereidt de 5 unieke recepten ter plekke in het winkelcentrum.
Proeverijen
Geniet van de heerlijke hapjes, aangeboden door de ondernemers van het winkelcentrum. Uiteraard mag je genieten van de Paashapjes van Vincent Boertien. De hostessen delen de versbereide hapjes uit, en zullen bovendien ook rondgaan met andere lekkernijen van de diverse winkels in winkelcentrum Kerkelanden.
Pasen smaakt beter in Kerkelanden receptenflyer
De receptenflyer is deze dag gratis verkrijgbaar, de recepten zijn voor paashapjes voor 4 personen. Op de receptenflyer staat precies waar de benodigde ingrediënten te koop zijn in het winkelcentrum, hoe de hapjes bereidt dienen te worden en hoe ze mooi opgemaakt kunnen worden.
Een culinaire ontdekkingsreis, met de beste smaken uit Winkelcentrum Kerkelanden! Kom proeven, ontdek en geniet!
Wanneer
- Zaterdag 5 april 2025 12.00 - 17.00 uur