Zit jij al klaar voor het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen en wil je zelf ook een échte Gooische Vrouwen-ervaring? Bezoek dan het bruisende Gooi. In de plaatsen met kapitale villa's en mooie winkels, omringd door het Goois Natuurreservaat met heidevelden en uitgestrekte bossen, verveel je je geen moment.

In mediastad Hilversum is altijd wat te doen: ga shoppen, eten of relaxen tot in de late uurtjes. Ontdek prachtige villa's en mondaine winkels in Laren. Vroeger woonden hier de arme boeren, net als in het aangrenzende Blaricum. Nu voelt de Nederlandse jetset zich hier thuis. In Huizen zie je vissershuisjes en boerderijen in het Oude Dorp. In vestingstad Naarden geniet je van oude straatjes en fraaie gebouwen. Met mooie winkelstraten en de natuur om de hoek is het naastgelegen Bussum een geliefde plaats.

Onze 6 tips voor een échte Gooische Vrouwen ervaring: 

1. Shop till you drop

De bijzondere winkels van het Gooi staan hoog genoteerd in de nationale shopping ranglijst. Een dagje winkelen is hier absoluut een must! In Laren heb je uitgebreide keuze aan luxe winkels. Blaricum en Naarden doen het goed bij deftige dames. De knusse straatjes en steegjes met boetiekjes en speciaalzaken zijn een lust voor het oog. In de winkelstraten van Hilversum, Bussum en Huizen kun je goed terecht voor alles dat nét even wat anders is. 

Een man staat voor een winkel in Hilversum met zijn handen vol tassen.

3. Luxe overnachten

Laat je net als de Gooische vrouwen in de watten leggen. Waar kan dat beter dan in één van de luxe of unieke boutique hotels in Gooi & Vecht. Blijf slapen in een Gooische villa en geniet van de rust op een historische plek aan de mooiste rivier van Nederland, de Vecht. Of je nu op zoek bent naar een staycation, een weekendje weg of dineren en overnachten op sterrenniveau: dit zijn de mooiste boutique hotels in Gooi & Vecht die je niet wilt missen.

Blijf een nachtje slapen
Luxe hotelkamer in moody groen kleurenpalet in Hotel Villa Trompenberg

4. Bezoek de filmlocaties - Afgelopen seizoenen is hier de serie Gooische Vrouwen opgenomen

5. Boek een Gooische Vrouwen arrangement

Bubbels, overnachten en het Gooi ontdekken: dat is het Gooische Vrouwen Arrangement bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum. Neem je beste vriendin, (schoon)moeder, zus, buurvrouw of collega mee en geniet van van dit arrangement inclusief ontbijt, 3-gangendiner en een goodiebag met tips voor in het Gooi. 

Bekijk en boek het arrangement

6. Meer tips in Gooi & Vecht - Lees onze cityguides